Original­produktion från Carlund & Co

Vi erbjuder dig grafisk produktion av kataloger, broschyrer, annonser, års­redovisningar, m.m. Vi har lång grafisk och typo­grafisk erfarenhet av original­produktion och arbetar utifrån givna mallar eller skisser. Du kan också få hjälp med layout och grafisk form till dina projekt. Våra uppdragsgivare är reklambyråer, tryckerier, förlag och företag i Sverige och Norden som behöver hjälp med original­produktion eller avlastning vid arbetstoppar.

Original till tryckeriet och trycktekniska tjänster

Har du själv producerat original till en trycksak men är osäker på hur slutresultatet skall bli. Vi erbjuder dig professionellt hjälp med; tryckteknisk genomgång av ditt material, bildbehandling och bildretusch för optimal kvalitet samt typografisk och grafisk hjälp. Resultet blir en tryckoptimerad pdf som du kan skicka till tryckeriet.

Originalproduktion och orginalarbete

Referenser från diverse uppdragsgivare.

”Under 30 års tid har vi skapat reklam till företag, kommuner och föreningar inom de flesta branscher. Vi arbetar med både stora och små projekt och vårt mål är att ge säljande idéer och stark grafik som lyfter fram ditt budskap och bygger upp ditt varumärke.”

Ring Carlund & Co

031-711 10 60

Växelnummer

Address Carlund & Co

Drottninggatan 21, 411 14 Göteborg

E-posta Carlund & Co

Kontakta oss

Ring, maila eller posta några ord om din verksamhet och dina behov.

Du är här:  Hem » Referenser » Originalproduktion

Reklambyrå Göteborg

Carlund & Co AB
Drottninggatan 21
411 14 Göteborg
Tel: 031-711 10 60
E-post: kontakt@carlund-co.se

Vår reklambyrå har under 30 års tid producerat reklam och marknadsföring som skapar kundvärde och positionerar produkter och företag på marknaden.

Cookies & Webbplatskarta

Copyright 2022, Carlund & Co AB. Alla rättigheter reserverade.