Carlund & Co reklambyrå hjälper dig med webbdesign som ger en positiv användarupplevelse och som ökar tillgänglighet för dina besökare. Med allt fler användare som använder surfplattor och mobiltelefoner rekommenderar vi responsiv layout till hemsidor. Detta förbättrar användarupplevelsen på mobila enheter. Kontakta oss på vår reklambyrå så hjälper vi dig med att ta fram din nya hemsida. Du är alltid välkommen att ringa oss om du har några frågor. En dynamisk hemsida är en webbplats uppdateras ofta. Genom ett content management system får användaren ett system som underlättar hanteringen av hemsida. Genom att administratören får en klient som kontrollerar HTML innehållet så underlättas uppdateringen av hemsida och webbdesign. Vi har olika CMS-system att erbjuda.

Hemsidor och webbdesign Göteborg

Vi hjälper dig att marknadsföra dig på internet. Bra webbdesign Göteborg gör att din målgrupp kan identifiera sig med innehållet på hemsidan. Vår designbyrå i Göteborg skapar webbdesign till business-to-business, konsument inriktade hemsidor, detaljhandel eller underhållnings webbplatser. Vi förespråkar en universell användarupplevelse och lättillgänglighet för att rymma så många användare som möjligt. Det skall vara enkelt att hitta och navigera på hemsidan. Om du har en grafisk profil, bygger vi designen från utifrån dess riktlinjer och designelement. Om du inte har en grafisk profil så hjälper vår bra reklambyrå Göteborg dig att skapa en webbdesign med en nytt och fräscht utseende.

Webbdesign Göteborg, reklambyrå Carlund & Co
Webbdesign Göteborg från . Vi hjälper dig att skapa webbdesign med en nytt och fräscht utseende. Kontakta oss om du söker design för webb och Webbdesign Göteborg.

Användarupplevelsen på hemsidan är relaterad till webbdesignen, användargränssnittet och den interaktiva designen, alltså hur menyer, knappar och funktioner är utformade och hur de fungerar. Om din målgrupp får en positiv användarupplevelse av din hemsida är det större sannorlikhet att de fortsätter att använda den. Om webbplatsens funktion är att förmedla mycket information är det viktig att texter och bilder är lätta att ta till sig. Därför rekommenderar vi att texter skrivs eller korrigeras av våra skribenter och copyrighters. Vanligtvis görs alla hemsidor klara på en temporär server innan de publiceras offentligt. Detta gör att alla som är involverade kan i lugn och ro arbeta med innehåll, kodning och design. Du får också möljighet att vara delaktig med att tillföra och korrigera innehåll och utseende. Har du önskemål om funktioner till din hemsida eller någon special webbdesign så är du alltid välkommen att kontakta Carlund & Co för hemsidor Göteborg och webbdesign Göteborg.

Hemsidor Göteborg, reklambyrå Carlund & Co
Hemsidor Göteborg från . Vi hjälper dig att skapa responsiva hemsidor med hög användarupplevelse. Kontakta oss om du söker hemsida och hemsidor Göteborg

Hemsidor & webbdesign från Carlund & Co reklambyrå i Göteborg

Vi hjälper dig att producera en hemsida som förmedlar din organisations kärnvärden och grafiska profil.

Design och användarupplevelse

Användarupplevelsen på hemsidan är relaterad till webbdesignen, användargränssnittet och den interaktiva designen. Hos oss får du en modern och användarvänlig hemsida med en genomtänkt webbdesign.


ref_bfl_hemsida
ref_bfl_hemsida2
ref_bfl_hemsida3
ref_bfl_hemsida
ref_bfl_hemsida2
ref_bfl_hemsida3
ref_bfl_hemsida4

Uppdragsgivare: Göteborg Corporate Finance AB – en oberoende privatägd rådgivare inom Corporate Finance och ägarfrågor.

Typ av uppdrag:  Strategi och planering för ny hemsida med användar­vänligt gränssnitt för administration. Webbdesign och produktion.

gcf_hemsida1
gcf_hemsida2
lightab_logotyp

Uppdragsgivare:  Lightab är ett innovativt belysnings­­företag vars fokus är optimal ljus­upplevelse. Hos Lightab hittar du led paneler, tak- och fasadbelysning, ljusslingor, IDA Spegeln m.m.

Typ av uppdrag: Hemsida och webbshop i WordPress plattform. Webbdesign och produktion.

Lightab hemsida – Lightab Göteborg
lightab_hemsida2
lightab_hemsida3
lightab_hemsida4
lightab_hemsida5

Uppdragsgivare:  Stakeholder communication AB, en trevlig kommunikations­konsult – Koncern­kommunikation & Finansiell kommunikation.

Typ av uppdrag: Webbdesign och produktion.

stakeholder_hemsida1
stakeholder_hemsida2
stakeholder_hemsida3
stakeholder_hemsida4
sturestaden_hemsida1
sturestaden_hemsida2
sturestaden_hemsida3
sturestaden_hemsida4
sturestaden_hemsida5

Uppdragsgivare:  … och vår hemsida, såklart!

Typ av uppdrag: Webbdesign och produktion.

carlund_hemsida1
carlund_hemsida4
Text_grafik_logotyp

Uppdragsgivare: Text & Grafik är en grafisk produktionsbyrå i Göteborg.

Typ av uppdrag: Webbdesign och produktion.

tg_hemsida1
tg_hemsida2
sturestaden_hemsida1
sturestaden_hemsida2
sturestaden_hemsida3
sturestaden_hemsida4

Uppdragsgivare:  Blossomia skapar och säljer vackra blomboxar samt dekorerar med blomsterarrangemang på företagsfester och events.

Typ av uppdrag: Webbshop – design och produktion.

blossomia
blossomia 2
blossomia 3
sturestaden_hemsida1

Uppdragsgivare: Lightab är ett innovativt belysnings­­företag vars fokus är optimal ljus­upplevelse. Hos Lightab hittar du led paneler, tak- och fasadbelysning, ljusslingor, IDA Spegeln m.m

Typ av uppdrag: Webbshop – design.

sturestaden_hemsida1
sturestaden_hemsida1