En grafisk profil / visuell identitet talar om för omvärlden hur man ser ut och vem man är. Den skapar intresse, förtroende och trygghet. Förmågan att profilera sig är ett kostnadseffektivt konkurrensvapen. Vi är en reklambyrå Göteborg som hjälper er att producerar grafisk profil och grafisk manual som skapar intresse, förtroende samt trygghet.

Grafisk manual och profil – Visuell kommunikation

Säljande visuell kommunikation handlar om att skapa känslor och ge mottagaren emotionella signaler som avspeglar vad Carlund & Co reklambyrå kallar företagets själ. Man kan säga att ett företag skaffar sig en visuell/grafisk profil för att ge uttryck för sin målsättning. I synnerhet bolag som visar tendens att växa är angelägna om att komma tillrätta med sitt designprogram. Inte för formgivningens egen skull utan för räntabilitetens. Det gäller att med stöd av den grafiska bilden hjälpa mottagaren att ta till sig företagets budskap och identitet samt göra affärsidén begriplig. Framgångsrik visuell kommunikation kräver kontinuitet, konsekvens och karaktär. En kvalitativ reklambyrå grafisk profil ger en högre konkurrensfaktor. Med kvalitativ visuell identitet menas hur företagets grafiska profil tränger igenom informationsbruset och blir ihågkommen. En grafisk profil /manual behöver inte vara så komplicerad men den kräver god analytisk förmåga, känsla och konsekvens. Den grafiska profilen är inte bara logotype och märken. En grafisk profil skall bära fram hela det förmedlade budskapet. Åstadkomma tankereda och skapa högsta möjliga effektivitet i kommunikationerna. Det må vara en imagekampanj, ett begränsat kompetensområde eller ett enskilt produktsortiment. Den skall vara så utformad att man på ett enkelt sätt kan integrera nya delar med det övergripande profilprogrammet. Det är samspelet som skapar basen för bättre räntabilitet.

Grafisk profil Göteborg, grafisk manual från Carlund reklambyrå
reklambyrå hjälper er att ta fram grafisk profil Göteborg och grafisk manual. Kontakta vär reklambyrå för visuell identitet, grafisk profil Göteborg, grafisk manual Göteborg. Hos oss får du hjälp med allt inom visuell kommunikation.

Grafisk profil och grafisk manual från Carlund & Co Göteborg

För att visuellt förmedla din organisations kärnvärden och identitet är det viktigt att du har en enhetlig grafisk profil. Det behöver inte vara märkvärdigare än att man bestämmer sig för ett visst typsnitt, bildspråk, färger och layout. Det kan givetvis också vara mycket mer omfattande.

Visuell identitet

En grafisk profil underlättar det kreativa profilarbetet och stärker din organisations varumärke. Vi hjälper dig att ta fram en grafisk profil / grafisk manual som ger din organisation en enhetlig visuell identitet.


p
Uppdragsgivare: Arboga kommun – en inspirerande plats med vacker miljö, rik historia och ett stort och kreativt kultur- och föreningsliv.

Typ av uppdrag: Framtagning av grafisk profil och grafisk manual.

arboga_gra_1_nl
arboga_gra_3_nl
arboga_gra_2
arboga_gra_4
arboga_gra_5
arboga_gra_6_nl
arboga_gra_7_nl
p
Uppdragsgivare: Buff of sweden – Skönhetsprodukter.

Typ av uppdrag: Grafisk profil – Butiksinredning, foldrar, visitkort, påsar m.m.

p
Uppdragsgivare: Eiendomsnytt – Företag i Norge med inriktning på information till fastighetsbranschen.

Typ av uppdrag: Grafisk profil

eiendomsnytt_gra_01_nl
eiendomsnytt_gra_2_nl
eiendomsnytt_gra_3_nl
p
Uppdragsgivare: Göteborg Corporate Finance AB – en oberoende privatägd rådgivare inom Corporate Finance och ägarfrågor.

Typ av uppdrag: Framtagning av grafisk profil och grafisk manual.

gcf_gra_1_nl
gcf_gra_2_nl
gcf_gra_3_nl
gcf_gra_4_nl
p
Uppdragsgivare: NIBE Group via Stakeholder, en global koncern med verksamhet och försäljning på fem kontinenter.

Typ av uppdrag: Grafisk manual, endorsement logo.

nibegm_gra_1_nl
nibegm_gra_2_nl
nibegm_gra_3_nl
p
Uppdragsgivare: Sanofi (Larus) – ett forskande hälso- och sjukvårds­företag.

Typ av uppdrag: Grafisk manual.

sanofi_gra_1_nl
sanofi_gra_2_nl
sanofi_gra_3_nl
Ring Carlund & Co

031-711 10 60

Växelnummer

Address Carlund & Co

Drottninggatan 21, 411 14 Göteborg

E-posta Carlund & Co

Kontakta oss

Ring, maila eller posta några ord om din verksamhet och dina behov.

Du är här:  Hem » Referenser » Grafisk strategi » Grafisk profil och grafisk manual

Reklambyrå Göteborg

Carlund & Co AB
Drottninggatan 21
411 14 Göteborg
Tel: 031-711 10 60
E-post: kontakt@carlund-co.se

Vår reklambyrå har under 30 års tid producerat reklam och marknadsföring som skapar kundvärde och positionerar produkter och företag på marknaden.

Cookies & Webbplatskarta

Copyright 2021, Carlund & Co AB. Alla rättigheter reserverade.