Carlund & Co reklambyrå hjälper dig med webbdesign som ger en positiv användarupplevelse och som ökar tillgänglighet för dina besökare. Med allt fler användare som använder surfplattor och mobiltelefoner rekommenderar vi responsiv layout till hemsidor. Detta förbättrar användarupplevelsen på mobila enheter. Kontakta oss på vår reklambyrå så hjälper vi dig med att ta fram din nya hemsida. Du är alltid välkommen att ringa oss om du har några frågor. En dynamisk hemsida är en webbplats uppdateras ofta. Genom ett content management system får användaren ett system som underlättar hanteringen av hemsida. Genom att administratören får en klient som kontrollerar HTML innehållet så underlättas uppdateringen av hemsida och webbdesign. Vi har olika CMS-system att erbjuda.

Hemsidor och webbdesign Göteborg

Vi hjälper dig att marknadsföra dig på internet. Bra webbdesign Göteborg gör att din målgrupp kan identifiera sig med innehållet på hemsidan. Vår designbyrå i Göteborg skapar webbdesign till business-to-business, konsument inriktade hemsidor, detaljhandel eller underhållnings webbplatser. Vi förespråkar en universell användarupplevelse och lättillgänglighet för att rymma så många användare som möjligt. Det skall vara enkelt att hitta och navigera på hemsidan. Om du har en grafisk profil, bygger vi designen från utifrån dess riktlinjer och designelement. Om du inte har en grafisk profil så hjälper vår bra reklambyrå Göteborg dig att skapa en webbdesign med en nytt och fräscht utseende.

Webbdesign Göteborg, reklambyrå Carlund & Co
Webbdesign Göteborg från . Vi hjälper dig att skapa webbdesign med en nytt och fräscht utseende. Kontakta oss om du söker design för webb och Webbdesign Göteborg.

Användarupplevelsen på hemsidan är relaterad till webbdesignen, användargränssnittet och den interaktiva designen, alltså hur menyer, knappar och funktioner är utformade och hur de fungerar. Om din målgrupp får en positiv användarupplevelse av din hemsida är det större sannorlikhet att de fortsätter att använda den. Om webbplatsens funktion är att förmedla mycket information är det viktig att texter och bilder är lätta att ta till sig. Därför rekommenderar vi att texter skrivs eller korrigeras av våra skribenter och copyrighters. Vanligtvis görs alla hemsidor klara på en temporär server innan de publiceras offentligt. Detta gör att alla som är involverade kan i lugn och ro arbeta med innehåll, kodning och design. Du får också möljighet att vara delaktig med att tillföra och korrigera innehåll och utseende. Har du önskemål om funktioner till din hemsida eller någon special webbdesign så är du alltid välkommen att kontakta Carlund & Co för hemsidor Göteborg och webbdesign Göteborg.

Hemsidor Göteborg, reklambyrå Carlund & Co
Hemsidor Göteborg från . Vi hjälper dig att skapa responsiva hemsidor med hög användarupplevelse. Kontakta oss om du söker hemsida och hemsidor Göteborg

Hemsidor & webbdesign från Carlund & Co reklambyrå i Göteborg

Vi hjälper dig att producera en hemsida som förmedlar din organisations kärnvärden och grafiska profil.

Design och användarupplevelse

Användarupplevelsen på hemsidan är relaterad till webbdesignen, användargränssnittet och den interaktiva designen. Hos oss får du en modern och användarvänlig hemsida med en genomtänkt webbdesign.


p

Uppdragsgivare: Byggnadsfirman Lund äger, förvaltar och hyr vi ut mer än 1 500 attraktiva lägenheter och 200 lokaler.

Typ av uppdrag:  Strategi och planering för ny hemsida med användarvänligt gränssnitt för administration. Webbdesign och produktion.

p

Uppdragsgivare: Göteborg Corporate Finance AB – en oberoende privatägd rådgivare inom Corporate Finance och ägarfrågor.

Typ av uppdrag:  Strategi och planering för ny hemsida med användar­vänligt gränssnitt för administration. Webbdesign och produktion.

p

Uppdragsgivare:  Lightab är ett innovativt belysnings­­företag vars fokus är optimal ljus­upplevelse. Hos Lightab hittar du kvalitativa belysnings­­produkter med stilren design, ny teknik och multi­­funktionella uppgraderingar.

Typ av uppdrag: Hemsida och webbshop i WordPress plattform. Webbdesign och produktion.

p

Uppdragsgivare:  Stakeholder communication AB, en trevlig kommunikations­konsult – Koncern­kommunikation & Finansiell kommunikation.

Typ av uppdrag: Webbdesign och produktion.

p

Uppdragsgivare: Sturestadens Fastighets AB är den ledande aktören för kommersiella fastigheter inom Arboga kommun.

Typ av uppdrag: Webbdesign och produktion.

p

Uppdragsgivare:  … och vår hemsida, såklart!

Typ av uppdrag: Webbdesign och produktion.

p

Uppdragsgivare: Text & Grafik är en grafisk produktionsbyrå i Göteborg.

Typ av uppdrag: Webbdesign och produktion.

Ring Carlund & Co

031-711 10 60

Växelnummer

Address Carlund & Co

Drottninggatan 21, 411 14 Göteborg

 

Kontakta oss

Ring, maila eller posta några ord om din verksamhet och dina behov.

11 + 4 =

Carlund & Co AB
Drottninggatan 21
411 14 Göteborg
Tel: 031-711 10 60
E-post: info@carlund-co.se

Vår reklambyrå har under 30 års tid producerat reklam och marknadsföring som skapar kundvärde och positionerar produkter och företag på marknaden.

Cookies & Webbplatskarta

Copyright 2017, Carlund & Co AB. Alla rättigheter reserverade.

 

Hemsidor & webbdesign från Carlund & Co reklambyrå i Göteborg was last modified: maj 8th, 2017 by Carlund & Co reklambyrå Göteborg